Locaties

De locatie van jouw boudoirshoot

Ik heb een aantal locaties waar je uit kan kiezen. Ze hebben allemaal een heel eigen sfeer, dus je kan zelf kijken wat het beste bij jou past. Maar je mag natuurlijk ook zelf een locatie aandragen als je iets leuks weet. En vind je het lastig om een keuze te maken, dan help ik je daar graag bij!

En welke locatie je ook kiest, ik zorg dat er verschillende warme en koude dranken zijn, evenals lekkere hapjes en vers fruit.

Fotostudio met verschillende settings

The Art of You Studios in Dongen is een heel complete boudoir fotostudio waar je veel verschillende settings vindt: een badkamer, slaapkamer, woonkamer, maar ook een “echte” studio met verschillende achtergronden. De studio bevindt zich in een oude fabriekshal en heeft heel sfeervol daglicht, maar er zijn ook allerhande lampen aanwezig waardoor we zelf altijd het juiste licht kunnen maken.

Groene, rustieke B&B

De Druivelaar is een rustiek ingerichte B&B in hartje Breda met een mooie druivenkas. Ook is hier een grote stadstuin met verschillende mooi ingerichte hoekjes aanwezig en kun je gebruik maken van de slaapkamers van de B&B.

(deze foto’s zijn gemaakt door de Druivelaar)

Industriële locatie

De oude fabriekshallen van Heuvelpark in Dongen zorgen voor een industriële sfeer. Het licht valt er prachtig binnen door de vele ramen in de open ruimtes boven. Maar ook beneden tussen de oude machines kun je heel sfeervolle foto’s maken.

Tussen de bloemen

In Wernhout vind je de prachtige tuin van “Bloemen uit eigen tuin”. Deze buitenlocatie heeft geen inkijk en is daardoor heel geschikt voor een intieme fotoshoot. Ook heeft de tuin een kleine maar erg sfeervolle kas en een kleine binnenruimte met toilet en kleedruimte.

(deze foto’s zijn gemaakt door Bloemen uit Eigen Tuin)