Heej! Ik ben Eefje


De mooiste foto's krijg je als je je op je gemak voelt bij elkaar. Daarom vind ik het fijn om te weten wie jij bent, maar is het ook zeker zo belangrijk dat jij een beetje weet wie ik ben! Nou... Eefje dus :)


Ik woon al mijn hele leven in Zundert (een gezellig dorp onder Breda, vlakbij de Belgische grens). Daar woon ik samen met mijn vriend Vincent en onze kinderen Sil (’15), Ize (’17) & Tije (’18).

Ik ben niet zo goed in stilzitten, en dus ben ik vaak met van alles bezig: met mijn werk, mijn gezin, in de moestuin of aan het klussen. Met vriendinnen uit eten, naar een concert, tennissen, en soms ook gewoon lekker lui met de voetjes omhoog op de bank Netflixen of plaatjes draaien.


Wat ik het belangrijkste vind, is dat je de dingen doet waar je blij van wordt. En dat betekent dus ook dat je niet bang moet zijn om dingen te veranderen als ze je niet meer blij maken. En daarom ben ik op mijn 36e begonnen met het volgen van een opleiding aan de fotovakschool en ben ik aan de slag gegaan als professioneel fotografe. Mijn stijl van fotograferen is puur en documentair: ik leg graag de werkelijkheid vast en vind het leuk om verhalen te vertellen met mijn foto’s.


Heb je nog een vraag aan of over mij? Stel hem gerust! Dat vind ik alleen maar leuk.

Foto door Babs Tuerlings - Studio met een Glimlach

Wat vinden anderen?

Zomer van Zundert

“Wat een voorrecht om jou als fotograaf erbij te hebben. Echt prachtige beelden.”

01 / 03