Duo-portret

Twee voor de prijs van één ;)

Met een duoportret kan je heel goed zien hoeveel je op elkaar lijkt. Superleuk om van je kinderen te hebben, maar ook van jezelf met een ouder of broer of zus is écht heel tof! Je ziet ineens gelijkenissen die eerder nooit opvielen.


Maar hoe werkt dat nou eigenlijk?!

Ik heb geen fotostudio meer, maar ik heb wél nog mijn achtergrond en lampen en die kan ik gewoon bij jou thuis opstellen. Ik kom dus gewoon bij jou thuis om de foto's te maken. Helemaal fijn als je wat kleinere kinderen op de foto wilt zetten, want die voelen zich thuis natuurlijk het meest op hun gemak.

Het maken van de foto's duurt ongeveer een half uur. En daarna ga ik voor je aan de slag met het nabewerken.


In principe krijg je één foto van me, in kleur en zwartwit, die je vervolgens zelf kan laten afdrukken. Maar je kan ook afdrukken bij mij laten maken. Dan heb je er zelf geen omkijken naar en heb je via mij de garantie dat de kwaliteit van je afdruk top is! Het is maar net wat je zelf fijn vindt.


En wist je dat ik tijdens de fotoshoot eigenlijk altijd nog wel meer foto's maak... die krijg je er dan als extraatje bij van me. Zonde om niets mee te doen toch?!

Kosten & Werkwijze

€ 120

■ 0,5 uur fotografie bij jou thuis
■ 2 personen
■ Hoge resolutie foto in kleur en zwartwit

Voor reiskosten reken ik 45ct per km, binnen gemeente Zundert vervallen deze.

Vind je dit superleuk, maar heb je 3 kinderen? Geen probleem! Voor € 45 extra fotografeer ik ze alledrie en krijg je 3 foto's van me met de verschillende combinaties. Fijn toch?!


Zin in? Laat het me weten!