Corso fotoshoot

toffe foto's van jou in de tent of op het veld

Voor iedereen die betrokken is bij corso Zundert is er nu de corsoshoot! Een laagdrempelige kleine fotoshoot van jou terwijl je aan het werk bent voor jouw buurtschap. Dat kan in de tent, maar ook op het veld of misschien ben jij juist wel heel fanatiek op corso-dinsdag op de veiling bij het afbreken! Het kan allemaal!


Dus tenten-zetters, plakkers, lassers, tikkers, bloemenmannen/-vrouwen, figuranten, geef je op!

En het wordt natuurlijk helemaal leuk als je je samen met jouw corsomaatje(s) opgeeft. Dan kan je de kosten delen en heb je allebei toffe foto's van jullie gezellige corsojaar!


GEEF JE ALVAST OP!!

Dat kan via het formulier onderaan deze pagina ↓ Dan weet je zeker dat er voor jou een plekje vrij blijft in mijn agenda. Want VOL = VOL


𝗪𝗮𝘁 𝗴𝗮𝗮𝗻 𝘄𝗲 𝗱𝗼𝗲𝗻?

Ik kom langs op een moment dat jij bezig bent voor jouw buurtschap en leg gedurende ongeveer een half uurtje vast wat jij aan het doen bent. En dat kan dus echt van alles zijn! Van bloemen plukken tot lassen en van figuratie oefenen tot kleding maken. In de tent, op het veld of waar jij dan ook maar actief bent.


𝗪𝗮𝘁 𝗸𝗿𝗶𝗷𝗴 𝗷𝗲?

Foto’s van jou als corsobouwer. Zoals je echt bezig bent, zonder te poseren. Je krijgt de 5 mooiste foto’s (door jou zelf te kiezen). Je krijgt de digitale bestanden in hoge resolutie. Meer foto’s kunnen eventueel bijgekocht worden.


𝗪𝗮𝗻𝗻𝗲𝗲𝗿?

Het hele bouwseizoen door. We kijken samen even hoe de agenda’s op elkaar aansluiten en kiezen dan een moment. Als er meer mensen van dezelfde buurtschap mee willen doen, dan is het handig als we dat een beetje op elkaar aan laten sluiten.


𝗛𝗲𝘁 𝗰𝗼𝗿𝘀𝗼-𝗴𝗲𝗵𝗲𝗶𝗺

Ook ik ken een beroepsgeheim. Dus mocht je iets willen laten vastleggen wat niet algemeen bekend mag worden gemaakt voor corso, dan is dat geen probleem. Ik post sowieso NOOIT iets online zonder jouw toestemming, en ik kan heel goed een geheimpje bewaren.Kosten & Werkwijze

€ 50

■ 0,5 uur fotografie
■ 5 gekozen foto's in hoge resolutie
■ Meer foto's voor € 5 per stuk

Je kan dit natuurlijk ook samen doen met jouw corsomaatje(s)! Zo kan je de kosten delen


Alvast opgeven? Dat kan hier!

Bijv. het liefst op een maandag. Of weet je al in welke maand. Weet je nog niet wanneer of maakt het jou niet uit? Helemaal niet erg! Ik neem graag contact met je op om samen te kijken wat handig is.

Dit heeft uiteraard verder geen invloed op de fotoshoot, maar is voor mij wel handig om alvast te weten :)