Vrijwilligerswerk

Als fotograaf word ik regelmatig benaderd door verenigingen en organisaties, met de vraag of ik als vrijwilliger een door hen georganiseerde dag of evenement wil vastleggen. En alhoewel ik dit meestal heel leuke en dankbare opdrachten vind, gaat er best wat tijd in zitten die ik niet kan besteden aan betaalde opdrachten. Daarom neem ik voorlopig geen nieuw vrijwilligers-werk aan. Want alhoewel ik weet dat organisaties me echt heel dankbaar zijn, ik kan helaas mijn boodschappen niet afrekenen met dankbaarheid :)


De organisaties / evenementen waar ik op dit moment met heel veel plezier vrijwillig (en dus onbetaald) voor fotografeer zijn:

  • Stichting Met Je Hart Zundert
  • Stichting Bloemencorso Zundert
  • Corsief
  • Hé-Cabaret & Theatergroep
  • Repelsteeltjes
  • Spulplein


Bekijk en download de foto's!


Mijn foto's van Stichting Met Je Hart Zundert en het Bloemencorso in Zundert 2023 hebben eigen websites gekregen, zodat jullie alles kunnen bekijken en downloaden! Wil je mijn foto's gebruiken? Dat vind ik alleen maar leuk!! Maar zet je er dan wel even bij dat ik de maker van de foto's ben? Wel zo eerlijk toch?! :)


Toch even vragen? Mag natuurlijk!